Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:Milling fractions composition of common (Fagopyrum esculentum Moench) and tartary (Fagopyrum tataricum (L.) Gaertn.) buckwheat
Avtorji:Sinkovič, Lovro (Avtor)
Kokalj, Doris (Avtor)
Meglič, Vladimir (Avtor)
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Ključne besede:whole grain, hulls, bran, light flour, bioactive compounds, phenolics
UDK:633.12
ISSN pri članku:1873-7072
COBISS_ID:68257795 Povezava se odpre v novem oknu
DOI:10.1016/j.foodchem.2021.130459 Povezava se odpre v novem oknu
Opombe:Nasl. z nasl. zaslona; Opis vira z dne 28. 6. 2021;
Število ogledov:186
Število prenosov:0
Datoteke:.pdf PDF - Predstavitvena datoteka. Vsebina dokumenta nedostopna do 26.06.2022.
 
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
  
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.


Nazaj