Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | Pomoč | SLO | ENG

Naslov:Not every edible orange milkcap is Lactarius deliciosus : first record of Lactarius quieticolor (sect. Deliciosi) from Brazil
Avtorji:ID Silva-Filho, Alexandre G. S. (Avtor)
ID Sulzbacher, Marcelo Aloisio (Avtor)
ID Grebenc, Tine (Avtor)
ID Wartchow, Felipe (Avtor)
Datoteke:.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (4,93 MB)
MD5: FF75B7ABF5C414787F0E33426089E235
 
URL URL - Izvorni URL, za dostop obiščite https://ojs.openagrar.de/index.php/JABFQ/article/view/15126
 
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo SciVie - Gozdarski inštitut Slovenije
Ključne besede:ectomycorrhizal fungi, edible mushroom, Russulaceae, Pinaceae, pine plantation
Status publikacije:Objavljeno
Verzija publikacije:Objavljena publikacija
Leto izida:2020
Št. strani:str. 289-299
Številčenje:Vol. 93
PID:20.500.12556/DiRROS-13663 Novo okno
UDK:630*16
ISSN pri članku:1439-040X
DOI:10.5073/JABFQ.2020.093.036 Novo okno
COBISS.SI-ID:46496259 Novo okno
Opomba:Nasl. iz nasl. zaslona; Opis vira z dne 12. 1. 2021;
Datum objave v DiRROS:14.01.2021
Število ogledov:1010
Število prenosov:749
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of applied botany and food quality
Skrajšan naslov:J. appl. bot. food qual.
Založnik:Julius Kühn-Institut
ISSN:1439-040X
COBISS.SI-ID:524546841 Novo okno

Gradivo je financirano iz projekta

Financer:ARRS - Agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:P4-0107
Naslov:Gozdna biologija, ekologija in tehnologija

Financer:ARRS - Agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije
Številka projekta:J4-1766
Naslov:Metodološki pristopi k analizam genomske pestrosti in ekološke plastičnosti gomoljik iz naravnih rastišč.

Financer:EC - European Commission
Program financ.:Partnership on Research and Innovation in the Mediterranean Area (PRIMA) in the framework of the Section Call 2 – Topic 2.3.2 RIA Enhancing horizontal and vertical integration of Mediterranean agro-food value-chains to foster innovation and sustainability
Naslov:WILDFOOD – “Eating the wild: Improving the value-chain of Mediterranean Wild Food Products

Financer:ARRS - Agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije
Program financ.:Bilaterale
Številka projekta:BI-BR/11-13- 005

Licence

Licenca:CC BY 4.0, Creative Commons Priznanje avtorstva 4.0 Mednarodna
Povezava:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.sl
Opis:To je standardna licenca Creative Commons, ki daje uporabnikom največ možnosti za nadaljnjo uporabo dela, pri čemer morajo navesti avtorja.
Začetek licenciranja:23.10.2020

Sekundarni jezik

Jezik:Ni določen
Ključne besede:ektomikorizne glive, užitne gobe, Russulaceae, Pinaceae, nasadi bora


Nazaj