Digitalni repozitorij raziskovalnih organizacij Slovenije

Izpis gradiva
A+ | A- | SLO | ENG

Naslov:The effect of salting time and sex on chemical and textural properties of dry cured ham
Avtorji:Tomažin, Urška (Avtor)
Škrlep, Martin (Avtor)
Prevolnik, Maja (Avtor)
Batorek, Nina (Avtor)
Karolyi, Danijel (Avtor)
Červek, Matjaž (Avtor)
Čandek-Potokar, Marjeta (Avtor)
Jezik:Angleški jezik
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:Logo KIS - Kmetijski inštitut Slovenije
Ključne besede:Dry-cured ham, Reduced salt, Sex, Proteolysis, Texture
Leto izida:2020
UDK:664.92:636.4
ISSN pri članku:0309-1740
OceCobissID:5276935 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS_ID:5903464 Povezava se odpre v novem oknu
DOI:10.1016/j.meatsci.2019.107990 Povezava se odpre v novem oknu
Opombe:Soavtorji: Martin Škrlep, Maja Prevolnik Povše, Nina Batorek Lukač, Danijel Karolyi, Matjaž Červek, Marjeta Čandek Potokar;
Število ogledov:671
Število prenosov:114
Datoteke:.pdf PDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,31 MB)
 
Nadgradivo:Meat sci.
Applied Science Publishers
 
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
  
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.


Nazaj