Ključne besede: prašiči, prehrana prašičev, vlaknine, imunokastracijaObjavljeno v DiRROS: 06.09.2022; Ogledov: 611; Prenosov: 225 Povezava na celotno besedilo
Ključne besede: meat product quality, pif meat, dry-fermented sausages, local breeds, organic rearing regime, conventional rearing regime, aromatic profile, sousages profile, meat flavour, prašiči, prašičje meso, kastracija prašičev, imunokastracija, operativna kastracija, kakovost mesa, vonj merjasca, androstenon, okus mesaObjavljeno v DiRROS: 06.09.2022; Ogledov: 438; Prenosov: 0
Ključne besede: pigs, entire males, castrates, meat quality, proteomic profilesObjavljeno v DiRROS: 06.09.2022; Ogledov: 453; Prenosov: 0
Ključne besede: pig meat, dry-fermented sausage, sensory characteristics, production systemObjavljeno v DiRROS: 06.09.2022; Ogledov: 466; Prenosov: 0
Ključne besede: Dry-cured ham, Reduced salt, Sex, Proteolysis, TextureObjavljeno v DiRROS: 24.04.2020; Ogledov: 2006; Prenosov: 821 Celotno besedilo (1,31 MB)