20.500.12556/DiRROS-7515
Ajda in izzivi za njeno uporabo v prehrani, gostinstvu in turizmu : predavanje na 3. mednarodni konferenci "Trendi in izzivi v živilstvu, prehrani, gostinstvu in turizmu", 24. - 25. oktober 2014, Biotehniški izobraževalni center Ljubljana
ajda
true
false
false
Slovenski jezik
Ni določen
Neznano
2017-07-12 09:14:47
2017-07-12 09:14:47
2022-08-12 13:54:38
0000-00-00 00:00:00
2014
0
0
Opis po predstavitvi;
0000-00-00
NiDoloceno
NiDoloceno
NiDoloceno
0000-00-00
0000-00-00
0000-00-00
613.2
4776358
KreftAjdaBICzaSplet.pdf
KreftAjdaBICzaSplet.pdf
1
68BC3C6D9F5088CAF16BACE7E00924EB
e70d5a90cc9c7cff004eecc53865c103aa11f2e7069690015306a2a3721245cb
15744e5a-17b5-11ed-b6b8-001a4af901a5
20.500.12556/dirros/eab79910-b911-4c07-afb4-1bf7d14491a5
https://dirros.openscience.si/Dokument.php?lang=slv&id=9371
Gozdarski inštitut Slovenije
0
0
0